TOKAFE Coffee Las Brisas
Detailní popis produktu
Honey metoda zpracování kávových třešní dodává kávě unikátní kombinaci sladkosti a jemné acidity. Můžete ucítit hroznové víno a hnědý cukr charakteristický pro střední tělo. V dochuti vás překvapí výrazný nugát.
Nejen že je z těchto zrnek velmi chuťově povedený filtr, ale i espresso je božské a příjemně překvapí. Já osobně miluji samotné mletí kávy, protože provoní celý dům.
Doporučené nastavení pro pákový kávovar
a informace o kávě. |
||
Hrubost mletí: 2/5
Teplota: 92°C
Čas extrakce: 22s
|
Doplňkové parametry
Kategorie: | Naše káva |
---|---|
Země původu: | El Salvador |
Region: | Juayua |
Odrůda: | Bourbon |
Nadmořská výška: | 1200 - 1500 m |
Metoda zpracování: | Honey |
Farmář: | Carlos Pola jr. |
Cupping Score: | 86 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář